Szeptember 5-től a társaság nyilvánosan működő részvénytársaságként szerepel majd az értékpapírlistában - áll a tájékoztatásban.

A társaság augusztusi közleménye szerint a Biggeorge Property 135 001 darab, egyenként 1000 forint névértékű részvényét augusztus 18. nappal vette fel értékpapírlistájára a BÉT. Működési formát vált, nyilvánosan működő részvénytársasággá alakul. A tőke- és tulajdonosi szerkezet nem változik a kereskedés megkezdéséig – írja a cég korábbi közleményére hivatkozva az MTI.

A BÉT honlapján közzétett, a részvények regisztrációjához készített információs dokumentum szerint a Biggeorge Property az egyik legnagyobb magyar magántulajdonú ingatlanfejlesztő társaság. Több mint 20 éve foglalkoznak ingatlanbefektetésekkel, ingatlanok fejlesztésével és üzemeltetésével.

Nyilvános beszámolójuk szerint a bevételeik 2020-ban meghaladták a 2,8 milliárd forintot, 2021-ben megközelítették a 4,7 milliárd forintot. Az adózott eredmény csaknem 1 milliárd forintról 2,9 milliárd forintra nőtt 2020-ról 2021-re.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!