22,77 pontos, 0,04 százalékos csökkenéssel zárt a BUX a Budapesti Értéktőzsdén. Az elemzés szerint a nemzetközi hangulat is hasonló volt, ez nyomta rá a bélyegét a pesti börzére is.

A kisebb kapitalizációjú részvények közül a Waberer's és az ANY Biztosítási Nyomda mutatott nagyobb erősödést, utóbbit a ghánai biometrikus útlevél üzletről érkező hírek lendítették fel.

Mol árfolyama 6 forinttal, 021 százalékkal 2084 forintra, a Magyar Telekom árfolyama 3,0 forinttal, 0,47 százalékkal 640 forintra, A Richter-papírok árfolyama 30 forinttal, 0,34 százalékkal 8875 forintra gyengült

Az OTP-részvények 30 forinttal, 0,21 százalékkal erősödtek. A BUMIX 0,48 százalékos emelkedéssel zárt szerdához képest.

Megvan az ok, miért nem kell már nagy forintgyengüléstől tartani

Euróban mérve mindenkori csúcsára emelkedett a Magyar Nemzeti Bank (MNB) devizatartaléka. Ez azt jelzi, hogy a tavalyi energiaár sokk nem csapolta meg a devizakészleteket, sőt, a jelenlegi szint nagy bizonytalanságok kezelésére is alkalmas.
Bővebben--->

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!