A jegybank határozatában arra figyelmeztette a társaságot, hogy minden naptári hónap utolsó napján, legkésőbb a következő munkanapon köteles közzétenni a részvényeihez kapcsolódó szavazati jogok számát sorozatonként, a saját részvény állományok és az alaptőke nagyságának feltüntetésével.

Az MNB figyelmeztette a céget, hogy a jövőben határidőben tegyen eleget a rendszeres tájékoztatási kötelezettségének - írja az MTI a cég közlése nyomán.

A Duna House csoport konszolidált árbevétele a legutóbbi jelentése szerint, 2021. harmadik negyedévében 3,8 milliárd forint volt, ami az előző év azonos időszakához képest 72 százalékos növekedés.

A csoport tisztított EBITDA-ja (kamatfizetés, adózás és amortizáció előtti tisztított nyeresége) 667 millió forintra emelkedett; a bővülés 47 százalékos volt éves összevetésben.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!