Kóté László gyerekkorának hét évét Japánban töltötte, így későbbi gondolkodását, munkához való hozzáállását alapvetően határozta meg az ázsiai ország kultúrája és értékei - adta hírül a tőzsdei csoport.

Jelenlegi váltását megelőzően a Tech Data magyarországi leányvállalatánál foglalkozott partnerfejlesztéssel, illetve az operatív működéssel kapcsolatos Ethics and Compliance Advisor-i tisztséget töltötte be az 53 éves szakember.

Kóté 2015-2020 között a Microsoft Magyarország partnerfejlesztési, illetve nagyvállalati szegmensében értékesítéssel kapcsolatos koordinációs feladatokat látott el, korábban a CHS Hungary Kft. kereskedelmi igazgatója volt.

Krábban, 2006-2013 között a Média Markt Saturn Holding Magyarország Kft.-nél töltött be különböző feladatköröket, többek között a retailhálózat marketingigazgatója volt.

Pályája elején a Fotex Csoportnál eltöltött éveket követően, 8 éven keresztül az Olympus Hungary szórakoztató elektronikai termékeket értékesítő divízióját irányította.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!