Hét városban terjeszkedik a Wolt

 

Budapest, 2021. szeptember 14. – Hét vidéki városban válik elérhetővé az idei ősz folyamán a Wolt szolgáltatása. Sopron, Dunakeszi, Vecsés, Eger, Tatabánya, Békéscsaba és Kaposvár utcáin tűnnek fel hamarosan kék dobozos futárok.

 

A Wolt 2018-ban Budapesten kezdte meg tevékenységét, majd folyamatosan jelent meg további városokban. Eddig 16 városban rendelhető házhoz a cégen keresztül a kedvenc pizza, ebéd, vacsora. A következő hetekben hét új várossal bővül a szolgáltatási terület: elsőként szeptember 14-től Sopronban és Dunakeszin, októberben Békéscsabán és Tatabányán, novemberben pedig Egerben, Vecsésen és Kaposváron lesz elérhető. Az új helyszíneken kuponakciókkal készül a cég.

A hét városban induláskor összesen 150 partner ajánlata lesz elérhető. A hosszú távú cél az, hogy ezeken a helyszíneken is színesedjen a szolgáltatási paletta, és ne csak ételt rendelhessenek házhoz a felhasználók - közölte a vállalkotás. Budapesten az éttermek mellett már számos üzletből is lehet vásárolni.

„Célunk, hogy országszerte minél többen megtapasztalják, hogy a Wolt valóban átlagosan 30 percen belül szállítja ki a megrendelt ételeket, hogy az ügyfélszolgálatunk egy percen belül reagál a megkeresésekre, hogy az applikációnk kiemelkedő értékelése nem a véletlennek köszönhető” – mondja a terjeszkedés kapcsán Tajta Ákos ügyvezető igazgató.