Az egészségügyi kedvezmény az érkezéskor bemutatandó munkáltatói igazolással vehető igénybe, a dokumentum letölthető a Hunguest Hotels weboldaláról.

A 2020 novembere óta tartó kényszerű üzemszünet alatt a szállodalánc számos olyan karbantartási munkát is elvégzett, amelyre nem kerülhetett volna sor a vendégek zavarása nélkül az üzemszerű működés közben.

A Hunguest Hotels szállodáit, a hamarosan életbe lépő jogszabályoknak megfelelően, a védettségi igazolvánnyal rendelkező vendégek és a velük érkező kiskorúak vehetik igénybe. A védettség ellenőrzése az érkezéskor történik a bejelentkezés gördülékenységének biztosítása mellett, de már a foglalásnál is felhívják erre a feltételre a vendégek figyelmét.

Az üzleti célú vendégek változatlan keretek között vehetik igénybe a szállodák szolgáltatásait.

Ezek a szállodák nyitnak

A vendégek a Hunguest Hotel Aqua-Sol, Hunguest Hotel Apollo, Hunguest Hotel Erkel, Hunguest Hotel Forrás, Hunguest Hotel Freya, Hunguest Hotel Pelion, Hunguest Hotel Répce Gold, Hunguest Hotel Sóstó, Lifestyle Hotel Mátra és Saliris Resort Spa & Conference szolgáltatásait vehetik újra igénybe.

A 2020 márciusában felújítás miatt bezárt szállodákban (a Balatonalmádiban található Hunguest Hotel BÁL Resort, a bükfürdői Hunguest Hotel Répce, a hajdúszoboszlói Hunguest Hotel Béke, a hévízi Hunguest Hotel Panoráma és Hunguest Hotel Helios, az egri Hunguest Hotel Flóra, a mátraszentimrei Hunguest Grandhotel Galya) ütemterv szerint zajlanak a munkálatok, már idén várható több megújult ház nyitása is - olvasható a szállodalánc közleményében.

A szállodalánc a Mészáros Lőrinc nagyvállalkozó érdekeltségébe tartozó Opus Global befektetési holding leánycége.