Még 2018-ban lett a Miniszterelnöki Kormányiroda nemzeti pénzügyi szolgáltatásokért és közműszolgáltatásokért felelős államtitkára Juhász Edit. Előtte 1996 és 2006 között az Igazságügyi Minisztériumnál fogalmazó, majd osztályvezető, később főosztályvezető-helyettese, 2006 és 2010 között az Igazságügyi és Rendészeti Minisztérium főosztályvezető-helyettese volt. Ezután lett 2010 és 2014 között a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium Magánjogi- és Igazságügyi Kodifikációs Főosztályán főosztályvezető-helyettese, majd főosztályvezetője, míg 2014 és 2016 között a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium Szervezetfejlesztési- és Közigazgatási Stratégiai Főosztályán főosztályvezető volt - derül ki a kormány.hu-n megtalálható életrajzából.

Először 2016 és 2018 között volt a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium helyettes államtitkára a postaügyért és a nemzeti pénzügyi szolgáltatásokért felelős kormánybiztosságon.

Viszont a kedd este megjelent Magyar Közlöny szerint Orbán Viktor miniszterelnök kezdeményezésére Áder János köztársasági elnök felmentette legutolsó posztjáról Juhász Editet. Viszont nem elbocsátásról van szó: a szövegben hivatkozott kormányzati igazgatásról szóló törvény alapján az államtitkár lemondásával maga kezdeményezte távozását a posztról. A felmondás október 3-tól vált hatályossá, így innentől nem dolgozik Mager Andrea nemzeti vagyon kezeléséért felelős tárca nélküli miniszter mellett.

A minisztérium által felügyelt szervezeteknél nem ez az egyetlen személyi csere: felmentették Kóbor Györgyöt, az MVM vezérét, helyére a szintén a Mager alá tartozó Szerencsejáték Zrt-től érkezett az új vezetőt, akit szintén pótolni kellett.