Június 1-től a DIGIMobil és a DIGINet Aktív 50 ügyfelei a Vodafone Magyarország belföldi mobilhálózatára álltak át, így az előfizetők nagyobb, csaknem országos lefedettségű, 2G vagy 4G hálózatra csatlakozhatnak.

Ehhez a DIGI 2023. december 31-ig garantálja a korábbi előfizetésekben szereplő kedvező, percenként 4 forintos tarifát.

Az érintett ügyfeleknek nem kell kicserélniük SIM-kártyájukat az új hálózatra való átálláshoz, azonban az adatroaming bekapcsolására, illetve egyes készülékeken a manuális hálózatválasztásra is szükség lehet.

  • A váltással a HD minőségű hanghívásokat biztosító VoLTE szolgáltatás továbbra is elérhető marad,
  • a VoWifi kiegészítő szolgáltatás azonban megszűnik.
  • A változás a roaming feltételeket nem érinti.

Újítással rukkolt elő a DIGI: erre figyelhetnek az ügyfelek az átállásnál

Június 1-től a DIGIMobil előfizetői Magyarországon belül már a Vodafone belföldi hálózatán keresztül vehetik igénybe mobil hang- és adatszolgáltatásainkat. Ezzel országos lefedettséget biztosítanak az ügyfeleknek 2023. december 31-ig garantált áron, DIGIMobil előfizetésekben szereplő kedvező tarifákon és SIM kártya csere nélkül. Bővebben>>>

Automatikus a csatlakozás, kivéve a régi készülékek tulajdonosainak

A Vodafone hálózatára költözéssel a DIGIMobil előfizetőinek külön teendője nincs, az új mobilhálózatra csatlakozáshoz nem szükséges a SIM-kártya cseréje.

A hálózatváltás a legtöbb eszköz esetében automatikus, ugyanakkor régebbi készülékeknél szükség lehet a manuális hálózatváltásra.

Az ügyfelek szolgáltatója a DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft. marad, melynek értelmében a DIGIMobil és DIGINet Aktív 50 előfizetői továbbra is a DIGI ügyfélkezelési pontjain intézhetik ügyeiket. A DIGI műholdas és vezetékes szolgáltatásait a változás nem érinti, azok a megszokott magas minőségben működnek tovább.