Filmesek és színházi kellékesek egyik kedvenc helye lett Kaposvár cseri városrészben egy kisbolt, amely a hét minden napján bolhapiacként működik. A helyiségben az 1900-as évek elejétől a retró korszakon át napjainkig találhatók dísz és használati tárgyak, amelyekre gyakran gyűjtők áhítoznak – számol be riportjában a SONLINE Somogy Vármegyei Hírportál.

Az üzlet gazdája, Tóth József azt mondja, hogy 

ami egyes helyeken szemétnek számít, az másoknak még lehet nagy kincs.

A tulajdonos arról is beszámolt, hogy gyakran látogatják gyűjtők is a helyet. 

Van, aki nyakkendőket, más késeket, egy hölgy vajtartókat gyűjt. Azt az időszakot éljük, amikor mindent keresnek. Ugyanolyan menőnek számítanak a retró korszak tárgyai és a régi paraszti kultúra fennmaradt darabjai.

Felkapottnak számít a péklapát, a fából készült cukormerő, a lisztkeverő, de sokan vannak, akik régi bilit vásárolnak vécékefe tartónak, illetve nagy piaca van az industrial stílusú, zománcozott lámpabúráknak is. 

A riportból kiderül, hogy színházi kellékesek közkedvelt helye a „bolhapiacbolt”. Bőröndöktől a bútorokon át a kisebb tárgyakig bármi kiköthet a színpadon, vagy a filmvásznon. Például a Kaposváron forgatott Korai menyegző című film berendezési tárgyait is Tóth József üzletéből szerezték be, és a színész Koltai Róbert egy olyan a karosszékben ült a filmben, amit ott találtak.