Póta György a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke szerint ennek oka, hogy egyre kevesebb természetes élelmiszert fogyasztanak az emberek, és rengeteg tartósítószer, mesterséges ízfokozó, színezék kerül a szervezetükbe.
A glutén- és laktózérzékenyek száma is a táplálkozási hiba miatt gyarapszik, mert az egészségtelen étrend provokálja a szervezetet. Emiatt egyre fiatalabb korban alakulnak ki az allergiák - tette hozzá.
Kapcsolódó
Legolvasottabb
Átalakult a béketerv: Zelenszkij nyolc pontot lefaragott belőle
Bosszankodhatnak az ügyfelek: totális hálózati káosz a One-nál
Óriási razziát tartottak a reptéren a hatóságok, több száz veszélyes csomagot találtak
Cicások figyelem: brutális szigor jön, teljesen megváltozik az állattartás
Figyelmeztet a nyugdíjszakértő: 280 ezer forint állami támogatást is be lehet gyűjteni még idén
„Egy first lady nem mondhat ilyet!” - össztűz zúdult Macron feleségére a sértő beszólása miatt
Orbán államtitkára megfejtette, miért férgesek a csokimikulások
Megszólalt Áder János a kegyelmi ügyről: Nem véletlen, hogy velem nem fordult elő ilyen
Jó hírek érkeztek, tovább zakatolhat az OTP