Miután Donald Trumppal szemben harmadjára is vádat emeltek, a Fox News ismét az egykori republikánus elnök mögé állt: nem sokkal azelőtt, hogy a hatóság benyújtotta volna a vádemelést, a Fox News sztárja, Jesse Watters arra tett megjegyzést adásban, hogy a nyomozók már a volt first lady, Melania Trump fehérneműs fiókjában turkáltak – írja a Business Insider.

Watters, aki a csatornától távozott Tucker Carlsont váltotta fel, arra tett javaslatot, hogy Donald Trump vegye célba Joe Bident és családját, ha sikerül visszatérnie a Fehér Házba.

Watters szerint a volt amerikai elnökkel történtek felérnek annak beismerésével, hogy félnek Trump újraválasztásától „a befolyás és a pénz miatt, ami el fog tűnni”.

Watters hozzátette, szerinte a Trump elleni vádak csak egy „hókusz-pókusszal” érnek fel. A jobboldali csatorna másik műsorvezetője, Greg Gutfield kriminálisnak nevezte a vádiratot.

Donald Trumpot kedden ismét megvádolták az Egyesült Államok megtévesztésére irányuló, hivatalos eljárást akadályozó és annak kísérletére vonatkozó, valamint jogok elleni összeesküvés vádja miatt. Az új vádakat az ügyészség a 2020-as választási beavatkozással, valamint a Capitolium 2021 január 6-i ostromával kapcsolatos büntetőjogi vizsgálat részeként kezeli. A vád szerint a volt amerikai elnök a 2020-as elnökválasztás után hamisan azt állította, hogy ő nyert, továbbá 2021 januárjában történt tüntetések okozta káoszt arra használta fel, hogy késleltette a választási eredmények jóváhagyását a Kongresszusban.

Trump elbukta a zaklatási pert, hihetetlen összeget vasalnak be rajta

Donald Trumpot ötmillió dollár megfizetésére ítélte a bíróság az 1996-os zaklatási ügyben. A volt amerikai elnöknek "fogalma sincs ki ez a nő". Bővebben--->