A két, 21 és 22 éves amerikai turista lány épp a meseszép, XIX. századi bajor Neuschwanstein kastélyt látogatta meg, amikor a Marienbrücke-híd közelében találkoztak egy 30 éves amerikai férfival. Ez a keskeny gyaloghíd a legmagasabb pontján közel 100 méter magasan halad át a szurdok felett, és lenyűgöző kilátást nyújt a kastélyra. 

Brutális támadás a titkos ösvényen

Az amerikai férfi állítólag rávette a két lányt, hogy kövessék őt egy titkos ösvényen, azt ígérve nekik, hogy egy fantasztikus, alig ismert kilátóhoz vezeti őket, ahol azután megtámadta a 21 éves turista lányt. Amikor a másik, 22 éves lány megpróbált közbe lépni, és segíteni a bajba jutott társán, az agresszív férfi állítólag fojtogatta őt, és lelökte egy meredek lejtőn.

Szexuális bűncselekmény

A német rendőrség úgy véli, hogy a támadó ezután szexuális bűncselekmény kísérletét követte el a 21 éves lány ellen, mielőtt őt is leszorította a szakadékba. A 21 éves turista a barátnőjétől 50 méterrel lejjebb ért földet.

Német sajtóértesülések szerint a lányokat helikopterrel szállították el, de a 21 éves nő életét már nem tudták megmenteni, a kórházban meghalt, 22 éves társát pedig még mindig ápolják sérülései miatt.

Rendőrkézen a gyanúsított

A támadó elmenekült a helyszínről, de szerda délután elfogták a 25 rohamkocsival kiérkező német hatóságok és a közeli fuesseni rendőrőrsre vitték: gyilkosság, emberölési kísérlet és szexuális bűncselekmény miatt nyomoznak ellene.

A német törvények értelmében a gyanúsítottakat a letartóztatásukat követő naptári nap végéig zárt ajtók melletti tárgyaláson bíró elé kell állítani, ha a nyomozók őrizetben kívánják tartani őket.

A rendőrség szerint a közeli Kemptenben egy bíró csütörtökön elrendelte, hogy tartsák fogva a vádemelésig, és börtönbe szállították.

(Via DailyMail)

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.
Indamedia Csoport