Maia Sandu moldovai elnök kutyája megharapta Alexander Van der Bellen osztrák szövetségi elnököt.

A két vezető a moldovai elnöki rezidencia udvarán sétált csütörtökön, mikor Van der Bellen megpróbálta megsimogatni a Codrut névre hallgató kutyát, az állat azonban megharapta a kezét.

A moldovai elnök, Maia Sandu angolul bocsánatot kért osztrák kollégájától, és magyarázatként elmondta, hogy kutyája megijed, ha túl sok ember veszi körül.

Maia Sandu moldovai elnök és kutyája üdvözli Alexander Van der Bellen osztrák elnököt és Natasa Pirc Musar szlovén elnököt.
Maia Sandu moldovai elnök és kutyája üdvözli Alexander Van der Bellen osztrák elnököt és Natasa Pirc Musar szlovén elnököt.
Kép: Reuters

A kutya egy menhelyről érkezett az elnöki rezidenciába, örökbefogadása előtt elütötte egy autó és elveszítette az egyik lábát.

Alexander Van der Bellen a moldovai parlamenti elnökkel tartott megbeszélésére már bekötött kézzel érkezett.

Az osztrák szövetségi elnök és a szlovén államfő részvételével tartott chisinaui megbeszélések középpontjában Moldova uniós csatlakozása állt – adott hírt róla az MTI.

Óránként 130 ezer forintért beszélget egy férfi a szomorú kutyákkal

Már nem csak a saját, de akár a kutyánk traumáit is feldolgozhatjuk. A szokatlan piaci rés pedig egyre nagyobb sikernek örvend az Egyesült Államokban. Bővebben --->