Emilia Clarke elárulta, hogy egyszer Brad Pitt licitált rá egy Los Angeles-i jótékonysági aukción. A 36 éves színésznőt eredetileg 2017-ben kérték fel, hogy vegyen részt egy Sean Penn által rendezett jótékonysági aukción – írja a Sassy.hu

A színésznő a Graham Norton Showban elárulta, hogy felhívták, és megkérdezték, hogy nem akar-e elárverezni egy élményt, mondjuk a Trónok harca nézését az ő társaságában.  A Trónok harca színésznője kicsit habozott és ez csak rosszabb lett, amikor a következő évben végül részt vett a fényűző eseményen. Clarke elmondta, hogy őrült sok híresség volt jelen, gyakorlatilag az Oscar-gálán érezte magát.

„Hirtelen eszembe jutott, hogy beleegyeztem abba, hogy elárverezzenek, így egyre jobban féltem. Meg voltam rémülve, teljesen meg voltam rémülve” – vallotta be. 

Kifundálta előre, hogyan úszhatja meg, hogy elárverezzék

A Sárkányok Anyja a legrosszabbtól tartva egy tervet szőtt, hogy az asztalnál ülő barátja licitál majd rá, csak azért, hogy ne kerüljön később kínos helyzetben. Azonban ez hamar visszaütött, amikor Clarke végül rájött, hogy ki a másik licitáló.

Már éppen megörült és megköszönte a barátjának, amikor a terem másik végében valaki más tette fel a tábláját. A LadBible szerint a kialakult licitháborúban Brad Pitt 80 000 dollárt (kb. 21 millió Ft) ajánlott fel annak érdekében, hogy a fantasy sorozatot Emiliával nézhesse meg.

Csakhogy a licitálás itt nem állt meg, ezért Pitt emelte a tétet 90 000 dollárra, majd elképesztő módon 120 000 dollárra (körülbelül 42 millió Ft).

Sajnos azonban Emilia nem ismerte fel, hogy ki is licitált rá, és azt hitte, hogy a barátja viccel, amikor Brad Pitt-ről beszélt. Annak ellenére, hogy a színész egy ház árát is elköltötte volna az élményért, Emilia Clark későn kapcsolt, így barátja túllicitálta a férfit.