Ma 60 éves Brad Pitt, ám szépsége mellett – gazdasági lapként – minket az is érdekel, hogy mennyi pénzt keresett filmjeivel, mekkora vagyona van, és milyen házban lakik ezen a szép kerek évfordulón.

Nézzünk gyorsan néhány számot: még 1991-ben a színész 6 ezer dollárt kereset a Thelma és Louise-ban, később már 4 millió dolláros alapfizetést kapott a Se7enben (Hetedikben) a "Mi van a dobozban?" kérdés feltevéséért. 10 millió ütötte a markát a Sleepersért (Pokoli lecke),

20 milliót pedig azért, hogy felforgassa saját családi életét, amikor találkozott Angelina Jolie-val a Mr. és Mrs. Smith forgatásán.

A végtelenségig folytathatnánk a sort, hiszen Brad közel 100 filmben szerepelt, de arról is érdemes szólni, hogy a Jennifer Anistonnal véget ért házasságából mintegy 30 millió dollárral távozott, ez pedig 2 millióval több, mint amennyit a színésznő kapott.

Amikor világra jött Brad és Angelina kislánya, Shiloh Jolie-Pitt, összesen 7,6 millió dollárért adták el a fotójogokat a People és a Hello! című lapoknak. Amikor pedig Knox és Vivienne Jolie-Pitt megszületett, az első képeket ugyanezeknek a magazinoknak adták el, összesen 14 millió dollárért. Ezt azonban nem számolhatjuk bele a nettó vagyonába, mert az összes pénzt jótékonysági szervezeteknek adományozták.

Amikor Brad és Angelina 2016-ban beadta a válókeresetet,

Forbes szerint körülbelül 118 millió dolláros közös vagyonról kellett döntést hozni.

Sokan azon tűnődtek, hogyan fogják mindezt felosztani, és úgy tűnik, még mindig vannak problémáik ezzel kapcsolatban, ugyanis alapvetően a borászatuk, kastélyuk körül zajlik a dráma.

A Celebrity Net Worth adatai szerint Brad Pitt jelenleg 400 millió dollárt ér, ami 100 millió dollárral több, mint tavaly.