Kovács István nemcsak a kötelek között, hanem az üzleti életben is megméreti magát. Nemrég menedzserével, Dámosy Zsolttal létrehozta a Ko-Ko és Zsolt Kft.-t. A cég a néhány hónapon belül megnyíló budapesti étterem üzemeltetésére alakult - tudtuk meg Dámosytól. A társaság tulajdonjogán 50-50 százalékban osztozik a két ember. Kovácstól lapunk megtudta, hogy az étterem várhatóan a jövő év első felében nyílik Budapest szívében, a Bajcsy-Zsilinszky úton, az Arany János utcai metrómegállóval szemben, az egykori New York Bagett helyén. A bokszbajnoknak ezzel régi vágya teljesül, ugyanis már korábban szeretett volna saját éttermet. A sportbár jellegű vendéglátóhely nevéről még nem döntöttek. Kovács elmondta azt is, hogy az étteremnek kizárólag a tulajdonosa lesz, az üzletvezetői feladatokat profikra kívánja bízni. A betérők ennek ellenére biztosan gyakran találkozhatnak az ökölvívóval, hiszen, mint mondta, mi sem természetesebb, hogy ez lesz a törzshelye. Kovács arról nem kívánt beszélni, hogy a Ko-Ko és Zsolt Kft. mekkora árbevétellel, illetve nyereséggel számol, illetve mekkora tőkét fektettek be az étterembe, ám azt elmondta: nem a gyors haszonszerzés a cél, így hosszú távú megtérülést várnak. Hofmeister Zoltán A cég a néhány hónapon belül megnyíló budapesti étterem üzemeltetésére alakult - tudtuk meg Dámosytól. A társaság tulajdonjogán 50-50 százalékban osztozik a két ember. Kovácstól lapunk megtudta, hogy az étterem várhatóan a jövő év első felében nyílik Budapest szívében, a Bajcsy-Zsilinszky úton, az Arany János utcai metrómegállóval szemben. A bokszbajnoknak ezzel régi vágya teljesül, ugyanis már korábban szeretett volna saját éttermet. A sportbár jellegű vendéglátóhely nevéről még nem döntöttek. Kovács elmondta azt is, hogy az étteremnek csak a tulajdonosa lesz, az üzletvezetői feladatokat profikra kívánja bízni. A betérők ennek ellenére gyakran találkozhatnak az ökölvívóval. Kovács arról nem kívánt beszélni, hogy a Ko-Ko és Zsolt Kft. mekkora bevétellel, nyereséggel számol, illetve mekkora tőkét fektettek be az étterembe, ám azt elmondta: nem a gyors haszonszerzés a cél, hosszú távú megtérülést várnak. Hofmeister Zoltán