Informatikai rendszerprobléma miatt hosszabb várakozási időre kell számítani a közúti határátkelőhelyeken és a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren is - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) kommunikációs szolgálata szombat reggel a police.hu oldalon.

Azt írták, hogy az informatikai rendszerprobléma reggel 8 óra körül jelentkezett, de a szakemberek már dolgoznak az elhárításán.

A külföldre utazóknak azt ajánlják, hogy elindulás előtt tájékozódjanak a határátkelőhelyek nyitvatartási idejéről és az aktuális várakozási időkről a rendőrségi honlap Határinfó oldalán, valamint a Rendőrségi Útinformációs Rendszer (Rutin) mobilapplikáció segítségével.

Megszűnt az informatikai probléma a határátkelőhelyeken

Megszűnt az informatikai rendszerprobléma a közúti határátkelőhelyeken és a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren is – közölte az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) kommunikációs szolgálata szombat délelőtt a police.hu oldalon.

Azt írták, hogy a határforgalom 8 óra 35 perctől ismét zavartalan.

Ide-oda röpködünk, a Covid óta még szívesebben választjuk a repülőgépet

Nőtt a ferihegyi repülőtér forgalma az első fél évben. Megközelítettük a rekordévet, ami várakozáson felüli eredmény, hiszen a csapból is az ember okozta klímaváltozás következményeiről van szó, aminek ezek alapján nem sok hatása van az emberek utazástervezésére. Bővebben --->