Ritkák az ilyen lehetőségek, pláne a nyári főszezon idején, ezért megéri kihasználni a Szolnoktól 18 kilométerre fekvő Martfű fürdőjének az akcióját. Július 31-én ugyanis ingyen látogatható a Martfű Termál Spa. A lehetőség pusztán annyi megkötéssel jár, hogy az ingyenes belépés a wellness részlegükre nem vonatkozik – írja a termalonline.hu.

A martfűi termálfürdőben úszómedence, tanmedence, kinti és benti pancsoló medence, a fedett részben és a szabadtéren összesen négy gyógymedence áll a vendégek rendelkezésére.

Két jászsági településen pedig a helyi lakosok számára biztosítanak egyes napokon ingyenes belépést a fürdőbe. A Jászszentandrási Termálfürdőben az idei szezonban hétfőnként és csütörtökönként 14 órától a helyiek ingyen látogathatják a strandot, a többi napon pedig 50 százalékos árengedménnyel válthatnak belépőt a fürdőbe. 

Jászboldogházán is van egy hangulatos, szépen parkosított területen fekvő termálfürdő, ahol kifejezetten olcsó belépőket kínálnak, a helyi lakosoknak pedig egy nagyon jó lehetőséget biztosítanak: számukra hétfőnként reggel 9 órakor megnyitják az amúgy délután egykor nyitó fürdőt, és a jászboldogháziaknak aznap ingyenes a fürdőzés.