A GINOP 3.1.5-20-2020-00001 forrásból megvalósuló beszerzési eljárás célja: 5 PFlops kumulált számítási teljesítményű új szuperszámítógép szállítása, rendszerbe állítása és az azzal integrált adattárolók, gépészeti eszközök beszerzése, leszállítása, üzembehelyezése, integrációja és támogatása, mellyel Magyarország legnagyobb és legmodernebb technikai feltételekkel rendelkező céleszköze a Debreceni Egyetem területén lévő Szuperszámítógép Központban kerül elhelyezésre - közölte a cég.

A 4iG Nyrt. része az eljárás 3 138 582 000 forint + áfa összértékéből 1 883 149 000 forint + áfa.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!