Az euró árfolyama a hétfő esti 368,81 forintról 369,26 forintra erősödött reggel fél hétkor.

A dollár jegyzése érdemben nem változott, a hétfői esti 344,05 forint után 344,24 forinton jegyezték, a svájci frank pedig 379,88 forintról 380,50 forintra emelkedett.

Az euró jegyzése a hétfő esti 1,0720 dollárról 1,0723 dollárra változott.

Az euró árfolyama a forinthoz képest
Az euró árfolyama a forinthoz képest
Kép: Trading view

Ha minden igaz, hamarosan 345-ig kellene erősödnie a forintnak

Közel két hónapja próbálkozik a forint egy kritikus árfolyamszint áttörésével, ami ha sikerülne, nagy erősödést hozhatna. Az első két próbálkozást nagy lepattanás követte, nézzük a harmadikat. Bővebben >>>

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!