A főbb devizákkal szemben vegyesen alakult, kevéssé változott a forint árfolyama szerda reggelre a nemzetközi devizakereskedelemben.

Az MTI szerint az eurót a kedd délutáni 388,56 forint után 388,78 forinton jegyezték szerda reggel. A dollárárfolyam 363,27 forintról után 363,84 forintra változott. 

A hétfői szinetekhez képest a forint 0,9 százalékkal erősödött az euróval szemben, 0,5 százalékkal pedig a dollárhoz képest. 

A forintárfolyamot befolyásolhatja az legfrissebb inflációs adat, a májusi árindexet 9 órakor közli a KSH. 

 

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!