Vegyesen alakult a forint árfolyama a főbb devizákhoz képest kedd estére a reggeli jegyzésekhez képest a nemzetközi devizakereskedelemben: az euróval és a dollárral szemben gyengült, a frankkal szemben minimálisan erősödött a forint.

Az eurót kedd este hat órakor 388,56 forinton jegyezték a reggeli 387,51 forint után. A dollár jegyzése 363,27 forintra emelkedett 362,88 forintról, a svájci franké 373,26 forintra ment le a reggel hét órakor jegyzett 373,41 forinthoz képest - írja az MTI.

Kapcsolódó

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!