Vegyesen alakult a forint árfolyama kedd reggelre a nemzetközi devizakereskedelemben.

Az eurót a hétfő este hét órai 387,99 forint után 387,51 forinton jegyezték a bankközi devizakereskedelemben, a dollár jegyzése 362,67 forintról 362,88 forintra ment fel, a svájci franké pedig a hétfő esti 373,39 forint után 373,41 forinton állt kedd reggel hét órakor.

A hónap eleji kezdés óta a forint 2,4 százalékkal erősödött az euróval, 0,8 százalékkal a dollárral és 3,2 százalékkal az euróval szemben a kedd reggeli jegyzésén.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!