Árokszállási Zoltán, az Equilor Befektetési Zrt. vezető elemzője szerint nagyon negatív volt a piaci hangulat péntek reggel, miután elterjedt, hogy Izrael hajnalban megtámadta Iránt. Ez a hangulat ugyan később enyhült, de már nem sikerült az indexek csökkenését megállítani.

Emellett az is hatott a magyar piacra, hogy a kormány bejelentette: nem kizárt, hogy újra benzinárstopot vezetnek be.

Mol 60 forinttal, 1,99 százalékkal 2960 forintra, az OTP-részvények ára 105 forinttal, 0,62 százalékkal 16 940 forintra, míg a Richter-papírok árfolyama 95 forinttal, 1,06 százalékkal 8855 forintra gyengült. A Magyar Telekom árfolyama ugyanakkor 5 forinttal, 0,54 százalékkal 927 forintra erősödött.

BUMIX értéke 0,3 százalékot esett a csütörtöki záráshoz képest.

Megvette a Brendon baba áruházláncot a Mészáros Csoport

A Talentis Group Zrt. 100 százalékos tulajdonosa lesz Magyarország piacvezető kiskereskedelmi baba áruházláncának, a Brendon Holding Kft.-nek.
Ha többre kíváncsi, itt olvashat tovább--->

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!