Mind a két nyílt közbeszerzés eredménye az uniós közbeszerzési közlönyben jelent meg.

Az első tender meghatározása a következő: a Nemzeti Foglalkoztatási Szolgálathoz és az Európai Foglalkoztatási Szolgálat (EURES) magyarországi hálózathoz kapcsolódó komplex kommunikációs feladatok ellátása, az Innovációs és Technológiai Minisztérium számára.

Ezt 616 millió forinttal nyerte meg a Roxer Kommunikációs Ügynökség Kft., vele a szerződést február 7-én meg is kötötte a Nemzeti Kommunikációs Hivatal.

Indult még a közbeszerzésen a Brightly Kommunikációs Ügynökség Kft., a Média Kft., továbbá közös ajánlattevőként a Keiok Kft. és az Initiative Media Hungary Reklám és Marketing Kommunikációs Kft.

A másik közbeszerzés meghatározása  így szól: átfogó kommunikációs kampány tervezése és megvalósítása, valamint rendezvényszervezési feladatok ellátása az Innovációs és Technológiai Minisztérium részére az uniós GINOP és VEKOP „Jogszerű foglalkoztatás fejlesztése” című kiemelt projektjének keretében.

Ezt 806 millió forinttal nyerte a Roxer Kommunikációs Ügynökség Kft., a szerződéskötés szintén február 7-én volt.

Indult még a közbeszerzésen közös ajánlattevőként a New Land Media Reklám, Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. és a LOUNGE DESIGN Szolgáltató Kft.

A Céginfo.hu adatai alapján a duplán nyertes Roxer Kommunikációs Ügynökség Kft. 2004-ban alakult, a jegyzett tőkéje 3 millió forint. A tulajdonosai Rókusfalvy Pál László és Rókusfalvy Gábor Zsolt. A 2020-as évet 600 millió forint nettó árbevétel mellett 20 millió forint adózás előtti eredménnyel zárta.