A tesztüzem utáni január elsejei kereskedelmi bevezetést követően folyamatosan bővíti a szolgáltatási terület listáját a Digi Mobil. Ezen belül, februártól kezdődően 17 új településen érhető el a cégl hálózata - írja közleményében a Vodafone, a Telenor és a Telekom mellett megjelent új mobilszolgáltató.

Az ország 11 megyéjéből 17 település csatlakozott újonnan a hálózatukhoz február elején.

A szolgáltatás az alábbi településeken vált elérhetővé február első napján: Algyő, Andornaktálya, Csanádpalota, Dunaföldvár, Elek, Előszállás, Győrvár, Kamut, Kiskunmajsa, Magyarszerdahely, Maroslele, Mezőcsát, Nagypáli, Örkény, Sajóbábony, Sajóecseg, Versend.

A lefedettség mellett minden településen cél a szolgáltatás javítása, ezért a meglévő mobiltornyok mellett a Digi fokozatosan újakat is telepít, ezzel is biztosítva országszerte a szolgáltatás kiváló minőségét.

A Digi Kft. 2019 májusában vezette be saját hálózatában a mobilszolgáltatást, amelyet azóta is folyamatosan bővít, fejleszt. A Szolgáltatási területen elérhető elméleti maximális le- és feltöltési sebesség 29,3 Mbit/s, illetve 11,2 Mbit/s.