A posztból kiderül, az íz kialakításához használnak a hústermékekben nagyon kis mennyiségű cukrot.
Az érlelés gyorsítóval (starterkultúrával ) készült termékekben pedig azért használnak cukrot mert itt ezzel a savanyodást a pH csökkenését gyorsabban érik el.
Legolvasottabb
Óriási zuhanás a kutakon, ekkor érdemes tankolni
Váratlan bejelentést tettek a meteorológusok a fehér karácsonyról
Karácsony előtt jött a hideg zuhany, több mint száz dolgozót küldenek el
Földönkívüli űrhajó közelít? A Nap felé mutató csóva felkavarta a csillagászokat
Hamarosan benyújtják a számlát: mindannyian fizetni fogunk
Vége van: döntést hozott az Európai Unió az orosz energiáról
Összeomlott az egyik futárszolgálat a karácsonyi rohamban, forrnak az indulatok
Nagy bejelentést tett a 4iG: a világ egyik legnagyobb védelmi technológiai gyártójával kötöttek megállapodást
Érdekes fordulatok jöhetnek a nyugdíjaknál: erről jobb, ha mindenki tud