A posztból kiderül, az íz kialakításához használnak a hústermékekben nagyon kis mennyiségű cukrot.
Az érlelés gyorsítóval (starterkultúrával ) készült termékekben pedig azért használnak cukrot mert itt ezzel a savanyodást a pH csökkenését gyorsabban érik el.
Legolvasottabb
Megvan a NASA legújabb vezetője, el sem hiszi, honnan jött
Óriási zuhanás a kutakon, ekkor érdemes tankolni
Pénzes boríték helyett keserű szájíz: sok a dühös munkavállaló
Megjött a döntés: ez történik csütörtöktől az üzemanyagárakkal
Üres padsorok a parlamentben: az ellenzék szerint elsunnyogták a gyermekvédelem ügyét
A világhírű grófi család tőzsdére vitte a kastélyait és a szigeteit is
Csúcson a karácsonyi ajándékroham: ezek a termékek fogynak most a leggyorsabban
Kiskapu a szankciókban: Washington kivételt tett Japánnal
Jöhet az ónos eső: ezekben a vármegyében nem árt vigyázni