Az Aeroplex és Marosházi János példát mutatott a magyar munkahelyeknek, hogyan kell megköszönni egy élet munkáját. Az Aeroplex ugyanis megadta a módját és megmutatta, hogyan kell elköszönni egy megbecsült dolgozótól – írja a vg.hu.

A lap szúrta ki a videót a közösségi médiában, amely a megható jelenetet rögzítette.

„Mi történik, ha 44 évet dolgozol a szakmádban, majd a nyugdíj előtti utolsó munkanapodat töltöd, mint az Aeroplex hangárkarbantartás 1-es műszakjának vezetője? Marosházi János kollégánk már tudja”

– szerepel a videó leírásában.

járműiparban tevékenykedő Aeroplex az egyetlen teljesen magyar tulajdonú, EASA PART-145 jogosítással rendelkező vállalat, amely azt jelenti, hogy ők illetékesek a légijármű-karbantartási feladatok és ellenőrzések tanúsítására. A jogosultságot az Európai Repülésbiztonsági Ügynökség (EASA) állítja ki.

A teljes egészében állami tulajdonú cég felett az N7 Holding Zrt. gyakorolja a jogokat. Mintegy 750 főt foglalkoztatnak és 18 ezer négyzetméter hangárterülettel rendelkeznek a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren. Szélestörzsű hangáruk is van, így akár 747-8 típusú gépek fogadására is képesek.

Hat százalékkal emelkedik januártól az öregségi nyugdíj

Megjelent az ehhez kapcsolódó kormányrendelet a Magyar Közlönyben. Bővebben --->