BKK közölte: hétvégén a Széll Kálmán téren és a Margit hídon is dolgoznak a villamosvágányokon.

  • A nagykörúti villamosok csak a dél-budai végállomások és a Jászai Mari tér, a 17-es villamosok a Savoya Park és a Széll Kálmán tér között járnak majd.
  • A Nyugati pályaudvar és a Széll Kálmán tér között a 4-6-os villamospótló autóbusszal lehet majd utazni.

Szombat reggel 6 órától vasárnap éjfélig a 4-es és a 6-os villamosok csak Újbuda-központ, illetve a Móricz Zsigmond körtér és a Jászai Mari tér között közlekednek.

  • A 4-6-os villamospótló busz közlekedik a Széll Kálmán tér és a Nyugati pályaudvar között. A buszokra a villamosperonok helyett a közút mellett kijelölt autóbusz-megállóhelyeken lehet fel- és leszállni. A járatok a Széll Kálmán tér felé nem állnak meg a Margitszigetnél.
  • Szombaton és vasárnap a 91-es, a 191-es, a 291-es és 931-es autóbuszok a Nyugati pályaudvar felé a Margit híd budai hídfőjénél a közúton, a villamospótló autóbuszok megállóját használják.
  • Vasárnapról hétfőre virradó éjszaka 0 és 4 óra között a 6-os villamos helyett villamospótló buszokkal lehet majd utazni, valamint a Pest felé közlekedő éjszakai járatok a Margit híd, budai hídfőben a villamosperon helyett a közúton kijelölt megállóban állnak majd meg.

A Széll Kálmán tér környékéről indulók és a H5-ös HÉV-en utazók a belvárost a 2-es metróval érhetik el, Óbuda irányából pedig alternatív eljutási lehetőséget biztosít a 19-es és 41-es villamos a 2-es metróra átszállással.

Az utazások megtervezéséhez a BudapestGO alkalmazást használatát javasolja a társaság.

Megújult az utastájékoztató rendszer az ország főterén

Korszerűsítették a Hősök tere környékén lévő végállomásokon az utastájékoztató táblákat. Bővebben>>>