A térfigyelő kamerák felvették, ahogy a tapasztalatlan sofőr egy argentin vezetési vizsga közben nekicsapódott a lámpaoszlopnak és az oldalára borította a járművet.

Félmillió forint alatt bajosan lehet jogsit szerezni

305 ezer forint alatt már képtelenség B kategóriás jogosítványhoz jutni, sőt, az érdekvédők vezetője szerint esetenként 500 ezer forintra is rúghat a számla. A fiatalok közül sokan az állami támogatásnak köszönhetően túlesnek az elméleti KRESZ-vizsgán, majd a forgalmival várnak. Bővebben>>>

Miközben a jogosítvány megszerzése félmillió forint alatt már hazánkban csak vágyálom, egyre nagyobb a tétje a vizsgázók számára, hogy sikeres forgalmi vizsgát tegyenek.

Háromszázezertől, akár egymillió forintig is terjedhet egy B-kategóriás jogosítvány megszerzése 2023-ban az Autósiskolák Vezetőinek Országos Szövetségének (AVOSZ) elnöke szerint.

Egymillió forint is lehet egy B-kategóriás jogosítvány

Háromszázezertől, akár egymillió forintig is terjedhet egy B-kategóriás jogosítvány megszerzése 2023-ban, mondta az Indexnek az Autósiskolák Vezetőinek Országos Szövetségének (AVOSZ) elnöke. Bővebben>>>