A pályázati felhívás az uniós közbeszerzési közlönyben jelent meg. A gárdonyi Tópart utca 17. szám alatti területen megvalósuló beruházás meglévő épületek felújítását jelenti. A közbeszerzési felhívás nem tartalmazza a projekt becsült ellenértékét, de 24 hónap múlva az oktatási  infrastruktúrának működnie kellene.

A projekt két részből áll. Az első rész maga a hajóépítési és szakképzési tudásközpont. Itt az épület felújítással érintett összes nettó terület 2753 négyzetméter továbbá az épülethez kapcsolódóan 6291 négyzetméter külső felület újul meg. A kivitelezési idő 24 hónap.

A második rész az iroda- és szakképző műhelyt, valamint teszt- és versenyközpontot tartalmazza. Itt a két épület felújítással érintett összes nettó terület 1132,2 négyzetméter, és az épületekhez kapcsolódóan összesen 2933 négyzetméter külső felület újul meg. A kivitelezési idő 14 hónap.

A két részre külön-külön tehető ajánlat.

Az ajánlattevőnek az elmúlt két lezárt üzleti évben épület építési/felújítási/átalakítási/bővítési kivitelezési munkákból és/vagy tervezési feladatokból az első résznél legalább nettó 1,2 milliárd, míg a második résznél nettó 650 millió forint árbevételt kell felmutatnia.

Az ajánlattételi határidő március 9. Az értékelésnél az ár 70, míg a minőség 30 súlyszámmal szerepel, mind a két résznél.