A hónap végére sem fogytak ki a programokból és akciókból a hazai fürdők. Több helyen szaunaprogramokkaléjszakai fürdőzéssel, illetve különféle kedvezményekkel, akciókkal várjál a vendégeket - írja a termalonline.hu.

 

Cegléd: január 27-én, szombaton szaunaesttel egybekötött éjszakai fürdőzés lesz a Ceglédi Gyógyfürdőben. A 20 órától éjfélig tartó program idején a vendégek négy szaunaprogramon vehetnek részt.

Hajdúszoboszló: március 8-ig érhető el a Hajdúszoboszlói Gyógyfürdő „téli feltöltődés” nevű akciója. Ennek keretében a támogatott gyógykúrát igénybe vevők számára – hétköznapokon – 50 százalékos kedvezményt biztosítanak az Aqua-Palace élményfürdőbe szóló belépők árából. Ezen felül a harmadik kúrától kezdődően a vendégek 10 százalékos törzsvendég kedvezményt is igénybe vehetnek. Sőt, a legalább négy napra érvényes kúracsomag vásárlása esetén a vasárnapi gyógyfürdő belépőt ajándékba adják, illetve a kezelési napokon a csomagár egy Pávai ásványvizet, vagy egy pohár gyógyteát is tartalmaz.

Karcag: január 26-án, – ezen a héten pénteken – éjszakai fürdőzést tartanak az Akácliget Fürdőben. A kültéri gyógymedencék állnak a vendégek rendelkezésére és ezen a napon csak éjfélkor zár a fürdő.

Kisújszállás: „szuper szerda” néven hirdetett akciót a Kumánia Gyógyfürdő. Ez azt jelenti, hogy szerdánként minden fürdőbelépő egységesen 1650 forintba kerül. A kedvezmény januárban és februárban érvényes.

Martfű: pótszilveszteri éjszakai fürdőzés lesz január 27-én, szombaton a Martfű Termál Spában. A 20 órától egészen éjjel 2-ig tartó zenés fürdőzésre 4 ezer forintba kerül a belépőjegy.

Miskolctapolca: január 27-én, szombaton éjszakai fürdőzés lesz az újranyitó Miskolctapolca Barlangfürdőben. 18:30 és 22:30 között nemcsak fürdőzési lehetőséggel, hanem szaunaszeánszokkal is várják a vendégeket. Az éjszakai fürdőbelépő 4100 forintba, a szaunaestre is érvényes esti jegy pedig 5650 forintba kerül.

Nyírbátor: január 22-től egészen február 29-ig érvényes a Sárkány Wellness és Gyógyfürdő új akciója. Ebben az időszakban a nyugdíjasok számára 50 százalékkal olcsóbban kínálják a belépőket. Ezen felül hétköznapokon a wellness kiegészítő jegyeket is 50 százalékos kedvezménnyel vásárolhatók meg.

Ráckeve: Super Day Spa néven kedvezményes belépőjegyet kínál az Aqua Land Termálfürdő. A hétköznap megvásárolható jegy Komplex Zóna belépőt, 25 perces aromaolajos masszázst, a Tókert Csárda háromfogásos napi menüjét és egy csésze forró teát foglal magában. A jegy 13 680 forintért vásárolható meg. Erről és a fürdő további programjairól, akcióiról a honlapjukon talál bővebb információt.

Szeged – Anna Fürdő: január 29-én hétfői éjszakai fürdőzés lesz az Anna Fürdőben. Ráadásul a fél kilenc és éjfél közötti fürdőzés alatt két alkalommal szaunaszeánszokat is tartanak.

Szeged – Napfényfürdő Aquapolis: január 26-án, most pénteken éjszakai fürdőzés lesz a Napfényfürdő Aquapolis Forrás Spa részlegében. A zenés program 21 órakor kezdődik és 23:40-ig tart, a belépőjegyért pedig 4400 forintot kérnek. Szaunaszeánszok is lesznek, ezekre alkalmanként 600 forintért váltható belépő. A programra csak 16 év felettieket várnak.