Az Appeninn Nyrt. 2022. május 6-án közzétett rendkívüli tájékoztatása szerint 2022. május. 6-án megválasztotta Szűcs Györgyi igazgatótanácsi tagot az Appeninn E-Office Zrt., a Bertex Zrt., az Appeninn-Bp 1047. Zrt., az Appeninn Property Vagyonkezelő Zrt. önálló képviseleti joggal rendelkező vezérigazgatójának, valamint a FELHÉVÍZ-APPEN Kft., az APPEN-RETAIL Kft., a Curlington Kft., a Szent László Téri Szolgáltató Ház Kft., a SECTURA Ingatlankezelő Kft., az Appeninn Project-EGRV Kft., az Appeninn Project-MSKC Kft., az Appeninn BLT Kft., továbbá az Alagút Investments Kft. társaságok önálló képviseleti joggal rendelkező ügyvezetőjének.

Szűcs Györgyi Zágonyi Ádámot, az Appeninn Nyrt. gazdasági igazgatóját, az érintett leányvállalatok korábbi vezető tisztségviselőjét váltja a felsorolt tisztségekben.

Az Appeninn Nyrt. továbbá arról is tájékoztatta a pénz és tőkepiac szereplőit, hogy igazgatótanácsa 2022. május 6. napján megválasztotta új elnökének a testületben 2020. szeptember 30. óta tagsággal rendelkező Kertai Zsoltot.

Az új igazgatótanácsi elnök a Plaza Centersnél kezdte karrierjét, 2004-ig a Csepel Plaza igazgatójaként, illetve 2006-ig regionális igazgatóként a Csepel és a Duna Plaza üzemeltetéséért és bérbeadásáért volt felelős.

Ezt követően fejlesztési igazgatóként folytatta karrierjét, többek között a Corvin Plaza beruházását irányította.

2012-től kereskedelmi igazgatóként 16 magyarországi bevásárlóközpont bérbeadását irányította, majd 2013-tól felkérték a társaság ügyvezető igazgatói pozíciójára, amit 2019-ig töltött be; 2020 szeptembere óta pedig igazgatótanácsi tagként segíti az Appeninn Nyrt. munkáját.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!