Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.
Bosnyák Zsolt, az Equilor Befektetési Zrt. szenior elemzője az MTI-nek elmondta, a Budapesti Értéktőzsde pénteki kereskedése illeszkedett a nemzetközi befektetői hangulathoz.

Kiemelte, az OTP és a Mol húzta le a tőzsdeindexet. A Mol részvényeinek csökkenése az európai olajszektor mérséklődését követte. Az OTP az esés ellenére is felülteljesített az európai bankszektorhoz képest.

A Mol 74 forinttal, 3,09 százalékkal 2320 forintra csökkent, 6,6 milliárd forintos forgalomban.

Az OTP-részvények ára 380 forinttal, 2,27 százalékkal 16 385 forintra esett, forgalmuk 15,7 milliárd forintot tett ki.

A Magyar Telekom árfolyama 3,0 forinttal, 0,72 százalékkal 422 forintra erősödött, forgalma 232,2 millió forint volt.

A Richter-papírok árfolyama 95 forinttal, 1,16 százalékkal 8280 forintra nőtt, a részvények forgalma 3,9 milliárd forintot ért el.

 

 

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!