A társaság kiemelt figyelemmel van arra, hogy a közgyűlés összehívásának időpontjában a rendezvény helyszínén a résztvevők számától és a rendezvény helyszínétől függetlenül tilos tartózkodni. Amennyiben április 30-ig a veszélyhelyzet megszűnik, akkor a közgyűlési meghívóban foglaltak szerint tartják meg a közgyűlést. Újabb szabályozás hatályba lépése esetén a társaság annak megfelelően fog eljárni a részvényesek egyidejű tájékoztatása mellett - közölték az MTI szerint.

Az Opus Global 25 forint névértékű részvényeivel a BÉT prémium kategóriájában kereskednek. A papírok a hétfői kereskedést 171 forinton zárták, 1 forinttal, 0,59 százalékkal magasabban az előző záróárnál. Az elmúlt egy évben a részvények legmagasabb árfolyama 499,8 forint, a legalacsonyabb 129,2 forint volt.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!