Mol árfolyama 14 forinttal, 0,49 százalékkal 2862 forintra csökkent, ami a Brent olaj árának óriási, 3 százalékos zuhanásának tudható be.

Az Equilor Befektetési Zrt. elemzője az MTI-nek azt mondta, nagyon gyenge ipari termelést és munkaerőpiaci adatokat mutattak az amerikai makroadatok.

Az OTP-részvények ára 145 forinttal, 1,03 százalékkal esett vissza, 13 910 forintig.

Magyar Telekom árfolyama 613 forinton stagnált, a Richter-papírok 100 forinttal, 1,11 százalékkal 8890 forintig gyengültek.

A BUMIX ugyanakkor 6,80 pontos, 0,13 emelkedéssel zárta a kereskedést.

Az arany felfelé, az olaj lefelé tart

Vegyesen indítottak a vezető nyugat-európai tőzsdék csütörtökön.
Bővebben--->

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!