Az euró jegyzése kedden fél nyolckor 395,65  forintra gyengült a hétfő esti 396,25 forintról, a  dolláré 369,54 forintról 369,14 forintra csökkent, ugyanakkor a svájci franké pedig 414,55 forintról 414,78 forintra erősödött.

Az euró jegyzése 1,0720 dollárra gyengült a hétfő esti 1,0722 dollárról.

Az elmúlt napokban jelentősen gyengült a forint, pénteken a jegyzés már megközelítette a 400-as szintet az euróval szemben. A hazai fizetőeszköz hétfőn már erősödött az euróval és a dollárral szemben is: ez betudható a múlt heti gyengülés korrekciójaként, de hatott a forintra a Fitch múlt pénteki döntése, amely során nem minősítették le az országot.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!