Reggel még erősödött a forint árfolyama a főbb devizákkal szemben, legalábbis a csütörtök kora esti jegyzésekhez képest a nemzetközi bankközi devizapiacon.

Az euró árfolyama hét órakor 392,63 forintra gyengült a szerda kora esti 393,02 forintról. A svájci frank jegyzése 411,88 forintról 410,47 forintra süllyedt, a dolláré pedig 363,60 forintról 363,10 forintra csökkent.

Az euró a kora esti 1,0804 dollárról 1,0812 dollárra erősödött.

Most azonban már látszik, hogy nem heverték ki a piacok a elmúlt napok történéseit, a délelőtt folyamán za forint ismét a 394-es euró-árfolyamot ostromolja. 

 

Matolcsy György szerint méltatlan, ahogy Nagy Márton viselkedik

Csütörtökön sor került a BÉT tőzsdei legek díjátadójára, melyen az MNB elnöke, a tőzsde elnöke és vezérigazgatója egyaránt felszólalt >>

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!