Délután hat óra előtt az eurót 389,11 forinton jegyezték a kora reggeli 388,20 forint után, a dollár jegyzése 358,85 forintra csökkent 359,57 forintról, a svájci franké pedig 396,97 forintra ment fel 393,75-ről.

Csütörtök délutáni jegyzésén a forint gyengébben áll a hétfői kezdésnél, 1,3 százalékkal az euróval és dollárral szemben, illetve 2,5 százalékkal a svájci frank ellenében.

A májusi kezdéshez képest a forint 0,5 százalékkal áll erősebben az euróval és a svájci frankkal szemben, valamint 2,1 százalékkal erősebben a dollár ellenében.

A svájci frankkal szemben az év eleji kezdésnél 3,7 százalékkal áll erősebben a forint, de 1,5 százalékkal gyengébb az euró és 3,3 százalékkal gyengébb a dollár ellenében.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!