A szerdai záró értékéhez képest minimálisan gyengült. A BÉT részvényindexe, a BUX 242,95 pontos, 0,38 százalékos emelkedéssel 64 999,45 ponton zárt szerdán.

Varga Zoltán az Equilor Befektetési Zrt. szenior elemzője szerint csütörtökön nem várható rendkívüli, piacbefolyásoló hír.

Az OTP-részvények ára szerdán 70 forinttal, 0,41 százalékkal 17 040 forintra nőtt, forgalmuk 4,0 milliárd forintot tett ki.

A Mol 36 forinttal, 1,25 százalékkal 2916 forintra erősödött, 897,9 millió forintos forgalomban.

A Magyar Telekom árfolyama 9 forinttal, 1,17 százalékkal 762 forintra csökkent az előző nap, forgalma 722,7 millió forint volt.

A Richter-papírok árfolyama szerdán megállt 9610 forinton, a részvények forgalma 1,5 milliárd forintot ért el.

Rábólintott a jegybank az OTP saját részvényeinek visszavásárlására.
Az OTP Bank Nyrt. elsődleges alapvető tőkeinstrumentum (CET1) visszavásárlási egyedi engedélyt kapott a Magyar Nemzeti Banktól, amelynek értelmében az év végéig 60 milliárd forintnak megfelelő összegben jogosult saját részvényt visszavásárolni. Erről itt írtunk részletesebben  >>>

 

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!