A Mészáros Gasztro Kft. vásárolta meg a közelmúltban a Témadesign Kft.-t, amely Tokaj-Hegyalja egyetlen ötcsillagos szállodájának, az Andrássy Rezidencia gazdája.

Mészáros Lőrinc a kempinskis, hunguestes múlttal rendelkező Somlyai Zoltánt alkalmazta a Pollux részvénytársaság vezetésére - írja a HVG. Ő jegyzi a budapesti belvárosi Mahart-házas, az Apáczai Csere János utca 11.-be bejegyzett Pannon Tessera Hospitalis Zrt.-t is, amelyet tavaly nyáron alapítottak ugyancsak szállodacégként, de a közelmúltban ingatlanhasznosítóvá alakították. Erről az ingatlanról a sajtóhírekben úgy tudósítottak, hogy a miniszterelnök vejének, Tiborcz Istvánnak az üzleti köreihez kapcsolódik.

Magyarországon nem fut szálloda Pollux néven, a svájci Zermattban viszont létezik a Hotel Pollux, amely egy négycsillagos alpesi vendéglátóhely a 4478 méter magas Matterhorn csúcs közelében. Ugyanakkor jelenleg a névazonosságon túl semmi sem utal arra, hogy a felcsúti székhelyre bejegyeztetett Pollux Hotelnak köze lenne a svájci szállodához - jegyzi meg a HVG.