Összesen 1 milliárd 514 millió forintból átalakította három budapesti üzletét a Spar: a Budapest XI. kerület, Péterhegyi lejtő 36. szám alatti, valamint a XII. kerületi Mom Parkban átalakított Spar-üzletek szeptember 2-ától fogadják újra a vevőket. Előbbi egységét több mint 578 millió forintos költségvetéssel modernizálta a vállalat, 25 munkatársnak biztosítva hosszútávú megélhetést. Az eladóterület méretén nem, az elrendezésén viszont annál inkább változtattak. Főleg a friss áruk, a pékség készítményei, a zöldség- és gyümölcssziget szezonális árui figyelemfelkeltő elhelyezésben sorakoznak, de elkülönített helyre került az új, friss szendvicseket, salátákat kínáló kényelmitermék-hűtő is. Valamint a környezetvédelem szempontokra is figyeltek: a világítást energiabarát LED-technológiával oldották meg, a hűtéstechnológiát környezetbarát rendszer biztosítja.

A MOM Parkban lévő szupermarketre több mint 371 millió forintot költött a vállalat. A korszerűsítés során az eladótér nagyságát és geometriáját érintetlenül hagyták, ellenben a berendezések java részét modernizálták. Így például új mirelit- és fagyasztott zöldséghűtőket telepítettek, külön hűtőben kínálják az összes kényelmi élelmiszerterméket, illetve új pénztárgépeket is felszereltek a kasszasorra. A legmodernebb koncepció szerint kialakított egység a látványos dizájnú pultokba telepített melegen tartó fémrekeszekben helyben készített ételekkel és a hűtővitrinekben sorakozó üdítőkkel várja a fogyasztókat. Itt is szintén energiatakarékos megoldásokat választottak. A megújult üzletben 63 munkatárs várja a vásárlóközönséget.

A vásárlók szeptember 23-tól vehetik ismét birtokukba a Budapest XIV. kerület, Ond vezér útja 34. szám alatti szupermarketet, amely több mint 565 millió forintból újult meg. Az átalakított rákosfalvai áruházban 23 kolléga várja a vásárlókat. A szellősebb eladóterében teljesen új belsővel és bútorzattal – zöldséges állványokkal, pékáru-adagolókkal, polcokkal, berendezésekkel – találkozhatnak a vevők, továbbá helyet kapott egy új Spar enjoy. convenience, azaz kényelmitermék-hűtő is.