UPDATE:

Ismét működik az online vasúti jegyértékesítés – közölte a Mávinform csütörtök reggel a honlapján. A vasúttársasaág tájékoztatása szerint a külső fél a hibát elhárította, így már zavartalanul lehet jegyet vásárolni.

__________________

Átmenetileg a MÁV applikáción és az Elvirán nem lehet vonatjegyet vásárolni, mert a SimplePay fizetési szolgáltatás nem elérhető – közölte korábban a Mávinform csütörtökön a honlapján.

A pénztárakban, a vonatokon és a jegykiadó automatáknál tudnak az utasok jegyet venni.

A fizetési rendszer lassulásakor előfordulhat, hogy a szokottnál tovább, akár 20-30 percig is eltarthat, amíg az online jegy megérkezik.

Mivel utazni csak érvényes jeggyel lehet, ezért azt kérik, utazás előtt mindenki ellenőrizze az új Elvirában vagy a MÁV applikációban, hogy jegyét megkapta-e.

Ha a fizetési folyamat félbeszakad, és az utas nem kapott jegyet, a levont összeget 24 óra elteltével visszatérítik a fizetéshez használt bankszámlára.

A vármegye- és országbérletek jól jöhetnek a Balatonhoz is

Elkezdődött az előszezon, és az új vármegye- és országbérletek előnyeit a Balatonhoz utazva is ki lehet használni - közölte a MÁV Zrt. Azt is írták, hogy május 15 -től már sűrűbben közlekednek vonatok a Balatonhoz. Bővebben>>>