...még a látszatát sem szeretném fenntartani annak, hogy Magyarország egy parlamentáris demokrácia, ahol a parlamentben az ellenzék bármit is elérhet, ezért nem ülök be a listavezetőként megszerzett helyemre.

- írja a bejegyzésben.

"Az átjelentkezett szavazókkal együtt valószínűleg megfordul Lázár János néhány szavazatos előnye a városon belül, de Hódmezővásárhely polgármestereként így is az a legfontosabb feladatom most, hogy szeretett városom bizalmát megerősítsem, megőrizzem a korrupció- és politikamentes városvezetést, a felelős gazdálkodást, és teljesítsem ígéreteim fennmaradó részét" - teszi hozzá a politikus.

Ebben a rendszerben bebizonyosodott, hogy választásokon nem lehetett leváltani a Fideszt – de ez semmit nem vesz el abból a dicsőségből, hogy egy hősies küzdelemben magyarok százezrei küzdöttek velünk aktívan egy becsületes, nyugati elkötelezettségű, emelkedő Magyarországért.

Továbbra is felelősséget érzek azért, hogy ez a közösség együtt maradjon, és hazafias ellenállókként mindannyian küzdjünk a korrupció és az önkény ellen. Szent célunk adjon erőt nekünk. Találjuk ki együtt, hogyan védjük meg egymást - olvasható a bejegyzésben.