A 2021-ben lezajlott felvásárlások után ezzel a lépéssel a B+N Referencia a közép- és kelet-európai régió piacvezető létesítményüzemeltető szolgáltatójává vált, hat országban 18 ezer munkatárssal van jelen - írták az MTI szerint.

A 2022. január 31-i tranzakció kapcsán ismertetik, hogy a 30 éves múltra visszatekintő lengyel társaság takarítási és üzemeltetési szolgáltatásokat nyújt Lengyelország egész területén mintegy 750 ügyfélnek, 2020. évi árbevétele mintegy 45 millió euró volt.

Nyilvános cégadatok szerint a B+N Referencia Zrt. 2020-ban konszolidáltan 71 milliárd forint értékesítési nettó árbevételt ért el az előző évi 41 milliárd forint után, a társaság adózott eredménye 2020-ban 5,6 milliárd forint volt a 2019. évi 4,1 milliárd forint után.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!