Működésének eddigi legmagasabb árbevételét, közel 7 milliárd forintot ért el az idei első félévben az Ott-One Nyrt., amely közel 5,5 milliárd forinttal haladja meg a tavalyi év azonos időszakának értékét - közölte a cég.

A Budapesti Értéktőzsde Standard kategóriájában jegyzett OTT-ONE Nyrt. a jelentés alapján eddigi működésének legjobb árbevételét érte el a társaság az első félévben, amely a 2019-es félévi érték négyszeresére, közel 7 milliárd forintra emelkedett.

Az árbevétel közel 5,5 milliárd forintos növekedésének 70 százalékát az egészségügyi termékek értékesítése tette ki.

A cég amiatt szerepelt sokat idén a sajtóban, mert egyike azon vállalatoknak, akik részt vettek a tavaszi nagyszabású lélegeztetőgép beszerzési kampányban.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!