Egyik leányvállalatának sikeres tenderszerepléséről értesítette a befektetőket a Mészáros Lőrinc felcsúti vállalkozó érdekeltségébe tartozó Opus Global a BÉT honlapján.

A részben közvetlen tulajdonában álló Euro Generál Építő és Szolgáltató Zrt. a Fertődi Építő és Szolgáltató Zrt.-vel közösen, konzorcium tagjaként, a Győr Megye Jogú Város Önkormányzata  ajánlatkérő részére a Modern Városok Program keretében a "győri vízi élménypark kialakítása" elnevezésű projekt vállalkozói szerződés keretében történő megvalósítása tárgyában kiírt pályázatot megnyerte.

A megvalósítandó projekt végleges összértéke - nettó vállalkozói díj összesen: 19 599 749 693 forint.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!