Ismét elnyert egy nagyszabású közbeszerzést a Mészáros és Mészáros Ipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Zártkörűen Működő Részvénytársaság. A hírt az Opus Global tette közzé a tőzsde honlapján

A Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Opus közvetett tulajdonában álló cég az NFP Nemzeti Fejlesztési Programiroda Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság, mint ajánlatkérő által kiírt „Hajdúnánás távvezeték, KFCS. ivóvíztisztító mű kiv.” elnevezésű közbeszerzési eljárásban a legjobb ár-érték arányt tartalmazó nettó 16 976 300 000 forint összegű ajánlatával nyertes ajánlattevő lett.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!