Az euró jegyzése este hat órára 406,48 forintra csökkent a kora reggeli 411,45 forintról, ami a forint 1,2 százalékos erősödésének felel meg.

A forint a dollárral és a svájci frankkal szemben egy százalékot erősödött pénteken: a dollár jegyzése estére 392,85 forintra csökkent a kora reggeli 396,83 forintról, a svájci franké pedig 412,51 forintra 416,72-ről.

Péntek esti jegyzésén a forint a hét eleji kezdéshez képest 0,3 százalékkal áll gyengébben az euróval, 0,4 százalékkal gyengébben a dollárral és 0,7 százalékkal erősebben a svájci frankkal szemben. A novemberi kezdéshez képest erősödött a forint, 0,7 százalékkal az euró, 5,2 százalékkal a dollár és 0,3 százalékkal a svájci frank ellenében.

 

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!