Az  eurót szerda reggel hét órakor 393,22 forinton jegyezték az előző esti 393,13 forint után. A  dollár jegyzése 361,39 forint, nem változott az előző estihez képest, a svájci frank pedig 405,64 forinton áll 405,88 forint után.

Kedden a forint nagyot gyengült, szerda reggeli jegyzésén 0,8 százalékkal áll gyengébben a hét eleji szintnél az euróval, 0,5 százalékkal gyengébben a dollárral és 2,0 százalékkal gyengébben a svájci frankkal szemben.

Az év eleji kezdésnél a forint az euróval szemben 2,6 százalékkal áll gyengébben, 4,0 százalékkal gyengébben a dollár ellenében és 1,6 százalékkal erősebben a svájci frankkal szemben - írja az MTI.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!